Montážní videonávody na autíčka

Seznam videonávodů:

Audi R8 Spyder

Dětské licencované autíčko Audi R8 Spyder přijíždí na měkkých pěnových Eva kolech, která jsou tichá a přizpůsobí se různým typům terénu. Dítě se posadí do pohodlně tvarované sedačky z ekologické kůže a o bezpečnost se postarají bezpečnostní pásy.

 

Mercedes GLC63

Elektrické autíčko Mercedes Benz přijíždí se čtyřmi výkonnými elektrickými motory 45W, díky kterým zdoláte mírné kopce i nezpevněný povrch. Dítě se posadí do pohodlně tvarované sedačky z ekologické kůže a na cestu si posvítí LED světly. Jízdu jistě zpříjemní zvukové efekty.

Mercedes G63 AMG MAXI

Od teď může Vaše dítě jezdit ve vlastním autíčku. Splňte přání Vašeho dítěte koupí elektrického autíčka značky Mercedes, které přitahuje zrak všech kolemjdoucích. Dovolte mu pocítit radost, volnost a adrenalin z jízdy v autě.

Land Rapid Racer

Elektrické auto dokáže jezdit směrem dopředu i dozadu na 3 rychlosti vpřed a 3 rychlosti vzad, doprava, doleva. Autíčko je také vybaveno dálkovým ovládáním 2,4 GHz, pomocí něhož můžete řídit směr a bezpečnost jízdy Vašeho dítěte.

Buggy Superstar 4x4

Při výrobě elektrického autíčka byla věnována pozornost nejmenším detailům, jako jsou bezpečnostní pásy, kožené sedadlo, hudební panel a světelné efekty.

Jeep Wrangler Rubicon 4x4

Dětské elektrické autíčko Jeep Wrangler Rubicon 4x4 s inovativním dálkovým ovládáním určeným pro rodiče. Elektrické autíčko Jeep má skvěle pohodlnou sedačku a pro bezpečnost dítěte je na sedačce umístěn bezpečnostní pas.

Mercedes G63 6x6

Elektrické autíčko Mercedes G63 je určeno pro děti ale i rodiče. Díky nosnosti do 110 kg může rodič dohlížet na jízdu ze zadní části autíčka. Autíčko lze také ovládat na dálku. Na bezpečí dále dohlíží funkce automatické brzdy a pásy.

Range Rover Evoque

Elektrické autíčko pro děti Range Rover Evoque je vhodné pro všechny milovníky autíček. Autíčko je velikostně vhodné pro děti od 1,5 do 4 let. Licencované elektrické autíčko značkou Range Rover, zvládne i nezpevněný povrch či trávu.

Jeep Willys Star 4x4

Dětské vojenské elektrické autíčko je vybaveno čtyřmi elektrickými motory o výkonu 35W a 12V 7Ah baterií. O pohodlnou jízdu se postarají pěnová EVA kola. Dítěti jízdu určitě zpříjemní hudební panel s MP3, předehranými melodiemi, možnost připojení se přes Bluetooth a vstup pro USB. Na volantu se nachází klakson.

Mercedes G63 AMG

Dětské elektrické autíčko Mercedes G63 s inovativním dálkovým ovládáním pro rodiče.Od teď může Vaše dítě jezdit ve vlastním autíčku. Splňte přání Vašeho dítěte koupí elektrického autíčka značky Mercedes, které přitahuje zrak všech kolemjdoucích. Dovolte mu pocítit radost, volnost a adrenalin z jízdy v autě.

Buggy UTV Racing 4x4

Dětské elektrické autíčko Buggy přijíždí na pěnových EVA kolech, která jsou tichá a zvládnou i nerovný typ terénu. Vozítko je poháněno čtyřmi elektrickými motory 45W. Dítě se posadí do pohodlně tvarované sedačky z ekologické kůže s bezpečnostními pásy.

Traktor s přívěsem

Jen zelenkavá tráva, jasně modrá obloha a tři křiklavě barevné pouťové balónky, které se téměř nepozorovatelně pohupují ani ne moc vysoko, ani moc nízko nad zemí.

Ford Super Duty 4x4

Jen zelenkavá tráva, jasně modrá obloha a tři křiklavě barevné pouťové balónky, které se téměř nepozorovatelně pohupují ani ne moc vysoko, ani moc nízko nad zemí.

Bentley EXP 12

Elektrické autíčko Bentley EXP 12 - návod montáže

Toyota Hilux 4x4

Elektrické autíčko Toyota Hilux 4x4 - návod montáže

POLICIE GT SPORT

Elektrické autíčko POLICIE GT SPORT - návod montáže

BMW X6 M

Elektrické autíčko BMW X6 M - návod montáže

FARMER PICK UP

Elektrické autíčko FARMER PICK UP - návod montáže

AUDI RS E-TRON GT

Montáž elektrického autíčka - AUDI RS E TRON GT

JEEP 4SPEED 4X45W

Montáž elektrického autíčka - JEEP 4SPEED 4X45W

BUGGY UTV 24V 4X200W

Montáž elektrického autíčka - BUGGY UTV 24V 4X200W

BUGGY UTV MX 24V 4X4

Montáž elektrického autíčka - BUGGY UTV MX 24V 4X4

Mercedes G63 6x6

Montáž elektrického autíčka - Mercedes G63 6x6